Επιταχύνοντας προς έναν διεθνή ηγέτη, αεροδιαστημική αποκτηθείσα Nadcap πιστοποίηση Tiancheng

July 22, 2020

img.alt

Διάρκεσε μόνο ένα εξάμηνο για το αεροδιάστημα Tiancheng για να προετοιμάσει και να λάβει τα στοιχεία κατά τη διάρκεια αυτού του λογιστικού ελέγχου. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, οι εμπειρογνώμονες της ομάδας λογιστικού ελέγχου διεύθυναν μια περιεκτική αναθεώρηση του συστήματος διαχείρισης NDT, των διαδικασιών τομέων, και της μέτρησης εξοπλισμού σύμφωνα με τους όρους. Σαν 232nd επιχείρηση στην Κίνα (οι 56ες ιδιωτικά επιχειρήσεις και ο 4ος στον τομέα της παραγωγής πρώτης ύλης κραμάτων τιτανίου), το αεροδιάστημα Tiancheng όχι μόνο οδηγεί την τεχνολογία στην Ε&Α κραμάτων τιτανίου και την παραγωγή, η επιθεώρηση προϊόντων της επιχείρησης και οι εξεταστικές ικανότητες είναι επίσης στο διεθνές προηγμένο επίπεδο. Η πιστοποίηση Nadcap είναι όχι μόνο η αναγνώριση διοικητικής δυνατότητας δυνατότητας και ποιότητας Tiancheng της αεροδιαστημικής εξεταστικής από τα σχετικά όργανα, αλλά και δείχνει ότι η περιεκτική δύναμη της επιχείρησης επιταχύνει συνεχώς στο διεθνές επίπεδο.

η υποστήριξη εμείς επιτυγχάνει μια θα εργαστούμε σκληρά συνεχώς για να αναπτυχθούμε των νέων και καλύτερων προϊόντων και παρέχουμε τις κορυφαίες υπηρεσίες όλη την ώρα
η υποστήριξη εμείς επιτυγχάνει δύο θα εργαστούμε σκληρά συνεχώς για να αναπτυχθούμε των νέων και καλύτερων προϊόντων και παρέχουμε τις κορυφαίες υπηρεσίες όλη την ώρα
η υποστήριξη εμείς επιτυγχάνει τρία όλη την ώρα

Πριν από αυτό, το αεροδιάστημα Tiancheng έχει περάσει διαδοχικά AS9100D, EN9100: 2018, ISO14001: 2015, OHSAS18001: το 2007, GJB9001C-2017 και άλλες πιστοποιήσεις ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης, και θα προετοιμάσουν επίσης το nadcap-HT, ISO17025, ISO13485 και άλλες σχετικές πιστοποιήσεις στο μέλλον. Ένα πληρέστερο σύστημα εξασφαλίζει την ποιότητα των προϊόντων.
Στο μέλλον, το αεροδιάστημα Tiancheng θα εμμείνει στην ποιοτική πολιτική «αυστηρά ελέγχει τη διαδικασία μιά φορά, επιτυγχάνει την ποιότητα μέσω της σφυρηλάτησης ακρίβειας, προσπαθεί για την τελειότητα μέσω της αδιάλειπτης βελτίωσης, και ικανοποιεί τους πελάτες της μπουτίκ Tiancheng», βελτιώστε συνεχώς το επίπεδο ποιοτικής διαχείρισης, και παράγετε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα για να παρέχετε προσεκτικά στους χρήστες τα υψηλής ποιότητας, διεθνή και επαγγελματικά προϊόντα και οι υπηρεσίες συνεχίζουν να δημιουργούν την αξία πελατών.