GTO Science & Technology Co., Ltd 86-010-122333111-9 bjgto001@gmail.com
Φορητή μηχανή Cryolipolysis, μη καταπατητικός εξοπλισμός αδυνατίσματος σώματος 492 - 455nm

Φορητή μηχανή Cryolipolysis, μη καταπατητικός εξοπλισμός αδυνατίσματος σώματος 492 - 455nm

 • Υψηλό φως

  Σπηλαίωση αδυνάτισμα εξοπλισμού

  ,

  Μηχάνημα αδυνάτισμα Cryolipolysis

 • εξοπλισμός αδυνατίσματος δημιουργίας κοιλότητας
  εξοπλισμός αδυνατίσματος δημιουργίας κοιλότητας
 • Μηχανή αδυνατίσματος Cryolipolysis
  Μηχανή αδυνατίσματος Cryolipolysis
 • Μηχανή αδυνατίσματος σώματος
  Μηχανή αδυνατίσματος σώματος
 • Τόπος καταγωγής
  Κίνα
 • Μάρκα
  GTO
 • Πιστοποίηση
  CE
 • Αριθμό μοντέλου
  Gcs-1004
 • Ποσότητα παραγγελίας min
  1
 • Χρόνος παράδοσης
  3-5 ημέρες
 • Όροι πληρωμής
  μεταφορά τραπεζών, Δυτική Ένωση, paypal
 • Δυνατότητα προσφοράς
  1000

Φορητή μηχανή Cryolipolysis, μη καταπατητικός εξοπλισμός αδυνατίσματος σώματος 492 - 455nm

Φορητή μηχανή Cryolipolysis, μη καταπατητικός εξοπλισμός 492 αδυνατίσματος σώματος - 455nm

 

φορητή μηχανή αδυνατίσματος Cryolipolysis


Πρότυπος αριθμός:
Gcs-1004

 

Περιγραφή:

Υπολογιστής γραφείου/φορητή μηχανή αδυνατίσματος Cryolipolysis

Φορητή μηχανή Cryolipolysis, μη καταπατητικός εξοπλισμός αδυνατίσματος σώματος 492 - 455nm 0

λαβή

Τεχνικό υπόβαθρο
Το υπερβολικό λίπος σωμάτων μπορεί να βλάψει την εμφάνιση των ανθρώπων και η αθλητική δυνατότητα, μπορεί επίσης να προκαλέσει τις διάφορες ασθένειες. Ο υπερβολικός λιπαρός ιστός μπορεί να βρεθεί στα διάφορα μέρη του σώματος, όπως: μηροί, γλουτοί, κοιλία, γόνατο, πλάτη, πρόσωπο, όπλα και άλλες περιοχές. Και ο υπερβολικός λιπαρός ιστός θα διαμορφώσει μια κηρήθρα της άσχημης εμφάνισης. Το υπερβολικό λίπος σωμάτων μπορεί να συνδεθεί με τους κινδύνους για την υγεία, και επομένως η ανάγκη για τον αποτελεσματική έλεγχο ή την αποβολή της υπερβολικής παχιάς προσέγγισης. Για να μικρύνετε το επίμονο λίπος σωμάτων, εκτός από τη χρήση της θέρμανσης RF, του λέιζερ-βοηθημένου liposuction και του μεγάλης έντασης υπερήχου για να επιταχύνετε το μεταβολισμό τους, μπορείτε να προσπαθήσετε τη φρέσκια τεχνολογία Cryolipolysis για να λεπτύνετε το στρώμα του λίπους, με αυτόν τον τρόπο μόνος-καλλιέργεια επίτευξης και διαμορφωμένη πλαστικό επίδραση. Η πιό πρόσφατη τεχνολογία Cryolipolysis είναι απέναντι από τον τρόπο της θέρμανσης που από άλλα μη καταπατητικά μέσα των νέων και αποτελεσματικότερων μεθόδων. Μια επαναστατική νέα έννοια λιποδιαλυτού, αυτό έχει αποδειχθεί ότι είναι σημαντική σημαντική τεχνολογία για την αναδιαμόρφωση σωμάτων, διαλύοντας το λίπος όταν τεθεί στη χρήση.
Για το οποίο μια λογική διατροφή, κανονική άσκηση αλλά ακόμα ρίχνει από το λίπος των τοπικών ανθρώπων, το πιό πρόσφατο συμπύκνωμα τεχνολογίας Crylipolysis τεχνολογίας είναι ένα godsend. Εάν είναι μια σχετικά πυκνή περιοχή του λίπους, μικρότερα μέρη, όπως τα ισχία επάνω από τη μέση και στις δύο πλευρές της χαλάρωσης του λίπους, της κοιλιάς και του πίσω λίπους, η λιποδιαλυτή τεχνολογία ψύξης μπορεί να παραγάγει τα ζαλίζοντας αποτελέσματα.
Το μπλε φως έχει μια χαλαρώνοντας επίδραση, όλες τις θερμότητα-σχετικές ασθένειες και την ανάγκη στην μπλε επεξεργασία, βελτίωση των μυών, των συνδέσμων και αποτελεσμάτων των συστολής ιστού ήρεμων και μέτριων.

 

Θεωρία Cryolipolysis
Η δροσερή μηχανή μορφής Cryolipolysis είναι ένας νέος, μη καταπατητικός τρόπος ήπια και αποτελεσματικά μειώνει το λίπος στις στοχοθετημένες περιοχές του σώματος που οδηγεί σε έναν αξιοπρόσεχτο, φυσικός-κοιτάζοντας παχιά μείωση των αντιμετωπισμένων περιοχών. Triglyceride στα λίπη θα μετατραπεί στις στερεές χαμηλές θερμοκρασίες ιδίως. Αυτό που κάνει το Cryolipolysis τη δροσερή διαδικασία μηχανών μορφής διαφορετική είναι ότι χρησιμοποιεί την προηγμένη τεχνολογία ψύξης για να στοχεύσει επιλεκτικά στις παχιές διογκώσεις και να αποβάλει τα παχιά κύτταρα μέσω μιας βαθμιαίας διαδικασίας που δεν βλάπτει τους περιβάλλοντες ιστούς. Αυτή η διαδικασία μπορεί να μειώσει το ανεπιθύμητο κοιλιακό λίπος, τις λαβές αγάπης (πλευρά), και το πίσω λίπος.
Όταν τα παχιά κύτταρα εκτίθενται στην ακριβή ψύξη, προκαλούν μια διαδικασία της φυσικής αφαίρεσης που μειώνει βαθμιαία το πάχος του παχιού στρώματος. Και τα παχιά κύτταρα στην αντιμετωπισμένη περιοχή αποβάλλονται ήπια μέσω της κανονικής διαδικασίας μεταβολισμού του σώματος, για να αποβάλουν το ανεπιθύμητο λίπος.
Το Throughing η παγώνοντας επίδραση, αφαιρεί παχύ triglyceride κυττάρων από τη θερμότητα, και θα παραμείνει σε 4 ℃, έτσι η κρύα πήξη, και επομένως πρόωροι γήρανση και θάνατος. Τα παχιά κύτταρα στο κρύο, αυτό θα αρχίσουν τη φυσική διαδικασία αποσύνθεσης, έτσι ώστε βαθμιαία λεπτύτερο παχύ στρώμα. Μέσω των κανονικών μεταβολικών διαδικασιών, που μειώνουν το παχύ στρώμα, για να επιτύχει το σκοπό του μερικού λειώνοντας λίπους.
Τα παχιά κύτταρα μπορούν να μειωθούν σημαντικά, το παχύ στρώμα επίσης θα γίνει λεπτύτερο, έτσι ώστε οι παχιοί φραγμοί θα σκοτωθούν ένα προς ένα. Προστασία δερμάτων ψύξης ανυψωτικός και σκλήρυνση. Η ψύξη επαφών της επιφάνειας handpiece ρυθμίζει τη θερμοκρασία του δέρματος και προστατεύει τις λεπτές δερμικές δομές, πραγματοποιώντας το γρήγορο σώμα-αναδιαμορφώστε τα αποτελέσματα σφίγγοντας το δέρμα!

 

Παράμετρος
1.Machine μέτρο: 49.5*32*52cm
2.Outside συσκευασία: 70X60X40cm
3.Light μήκος κύματος: 492~455nm
4.Voltage: 220V/50Hz ή 110V/50Hz ή 110V/60Hz
5.Touch οθόνη: μονοχρωματική οθόνη αφής 8 ίντσας
6. Κατανάλωση ισχύος: ≤400W
7. Θερμοκρασία παραγωγής συσκευών ψύξης: βαθμός 5 degree~-16℃
8. Πίεση παραγωγής συσκευών ψύξης: 0-100Kpa
9. Δροσίζοντας υγρό: καθαρό νερό, με 4litres
10. Χρόνος απασχόλησης προεπιλογής: 0-60 λεπτά
11. Μέγεθος θρυαλλίδων: F3AL250V
12. Καθαρό βάρος: 28KGS, ακαθάριστο βάρος: 45KGS
13. Σχετική υγρασία: 85%
14. Ατμοσφαιρική πίεση: 88KPa ~110KPa


Κατάλογος εξαρτημάτων
1. Γραμμή προμήθειας 1pc δύναμης
2. Υποστήριξη 1set λαβών
3. Βίδα υποστήριξης λαβών: 1pc
4. Ψύξη της υγρής δεξαμενής 1set
5. Δροσίζοντας λαβή 1set
6. Κατσαβίδι 1pc
7. Εγχειρίδιο χρηστών 1copy
8. Υδροσωλήνας 1pc υπερχείλισης